Sunday, November 22, 2009

Aneka Jus Minuman

KEHIDUPAN AMAT BERMAKNA
NIKMATILAH YANG TER
BAIK

Kepuasan terunggul yang mengatasi segala-galanya...pilihan luas dan citarasa sensasi istimewa untuk anda. Pilihan terbaik produk makanan dan minuman yang popular, terbukti berkualiti dengan kepuasan terjamin. Pilihlah kesukaan anda dan alami pengalaman hebat yang hangat diperbualkan. Jadilah sebahagian daripada golongan penggemar yang ramai. Salah satu rangkaian produk ZHULIAN - Kualiti Terbaik, Pilihan Terunggul

Mengapa anda perlu memilih jus minuman squeezy ini..??
  • Ia mengandungi madu berkualiti premium
  • Rasa yang enak lagi berkhasiat dengan kandungan Vitamin C
  • Amat mudah untuk disediakan- hanya tambahkan air samada sejuk atau suam mengikut citarasa (tidak perlu campuran air gula
  • Produk yang menampilkan kaedah pembungkusan yang amat menarik dan sangat sesuai untuk dijadikan hadiah atau bungkusan hamper
  • Harga yang sangat berpatutan setanding kualiti
KORDIAL ROS SQUEEZY (1000ml)
NO. KOD : FB 3151
HARGA : RM16.60 (WM) RM17.60 (EM)

Pasti Anda Inginkan Lagi Dan Lagi!
Kordial Ros Squeezy diperbuat daripada resepi tradisi keluarga yang menghidangkan rasa sirap ros yang manis semulajadi dengan aroma kelopak ros asli. Kordial Ros Squeezy ditambah dengan madu premium untuk menghasilkan rasa istimewa dan lazat apabila dicampur dengan air atau susu. Minuman enak penghilang dahaga ini pasti menjadi minuman yang sesuai untuk sebarang acara keramaian!KORDIAL MANGGA DENGAN PEKATAN JUS SQUEEZY (1000ml)
KOD NO. : FB 3152
HARGA : RM17.40 (WM) RM18.40 (EM)

Minuman Mangga Hebat Seakan Buah Sebenar!
Kordial Mangga dengan Pekatan Jus Squeezy adalah pilihan terbaik buat penggemar mangga. Dihasilkan daripada puri mangga berkualiti tinggi dengan madu premium, ia meninggalkan rasa mangga asli yang menyegarkan. Kordial pekat dan lazat ini memberikan anda kepuasan minuman mangga yang tidak terhingga. Ditambah ais atau tidak, nikmati kehebatannya pada bila-bila masa, di mana jua.
KORDIAL OREN DENGAN PEKATAN JUS SQUEEZY (1000ml)
NO. KOD : FB 3153
HARGA : RM17.40 (WM) RM18.40 (EM)

Rasa Oren Tulen Yang Segar dan Lazat!
Meriahkan hari anda dengan minuman sitrus ini! Kordial Oren dengan Pekatan Jus Squeezy adalah minuman enak dengan rasanya yang pasti meransang deria anda. Ianya mengandungi madu premium yang memberikan kemanisan mengiurkan, mudah disediakan dan boleh dinikmati pada sebarang acara. Jika inginkan kelainan, hasilkan minuman yang lebih lazat dengan mencampukannya bersama minuman jus lain dan tambahkan beberapa hirisan oren!KORDIAL KURMA DENGAN PEKATAN JUS SQUEEZY (1000ml)
NO. KOD : FB 3154
HARGA : RM31.50 (WM) RM32.50 (EM)

Rasa Yang Hebat, Rasa Yang Unik!
Kordial Kurma dengan Pekatan Jus Squeezy pastinya minuman berperisa unik. Dihasilkan daripada buah kurma berkualiti terbaik dan ditambah madu premium, kordial buah yang lazat ini tentunya pilihan apa jua majlis. Ia juga sesuai untuk mereka yang mementingkan kesihatan kerana kandungannya bebas kolestrol! Rasa unik yang memberikan kepuasan ini amat digemari mereka yang tercari-cari keenakan luar biasa. Hiruplah minuman bercitarasa menyenangkan ini!
KORDIAL BUAH KIWI DENGAN PEKATAN JUS SQUEEZY
NO. KOD : FB 3155
HARGA : RM32.80 (WM) RM33.80 (EM)

Sajian Lazat Penuh Kebaikan!
Sedap, berkhasiat dan penuh kenikmatan! Kordial Kiwi dengan Pekatan Jus Squeezy adalah pilihan menyihatkan yang menyamankan dan melegakan deria rasa anda. Mengandungi Vitamin C, ia adalah minuman kordial buah-buahan yang mengecurkan, apatah lagi ditambah madu premium bagi meningkatkan kelazatannya. Jika anda mengidamkan minuman yang manisa dan lazat, jadikanlah Kordial Kiwi dengan Pekatan Jus Squeezy pilihan terbaik. Alami rasa yang melegakan lagi enak dengan kebaikan Vitamin C.
KORDIAL LIMAU NIPIS DENGAN PEKATAN JUS SQUEEZY
NO. KOD : FB 3156
HARGA : RM17.40 (WM) RM18.40 (EM)

Keenakan Memukau!
Rasa mengantuk atau keletihan? Kembalikan kesegaran diri dengan rasa Kordial Limau Nipis dengan Pekatan Jus Squeezy! Limau nipis mempunyai citarasa mengagumkan yang benar-benar merangsang deria dan menjadikannya minuman yang sesuai di kala anda perlu berehat dan menyegarkan diri. Campuran unik limau nipis terpilih dan madu premium untuk kemanisan rasa, Kordial Limau Nipis dengan Pekatan Jus Squeezy ternyata memberikan pengalaman minuman yang menyeronokkan.KORDIAL ASAM JAWA DENGAN PEKATAN JUS SQUEEZY NO. KOD : FB 3158 HARGA : RM17.80 (WM) RM18.80 (WM) Nikmat Asam Jawa, Penuh Citarasa!
Keunikan asam jawa terletak pada rasa "masam-manis" yang enak. Dihasilkan daripada asam jawa berkualiti tinggi, citarasa lembut Kordial Asam Jawa dengan Pekatan Jus Squeezy menyajikan minuman penghilang dahaga yang menyegarkan dan enak serta sesuai diminum sebarang masa, setiap hari. Ditambah madu premium untuk memberikan lebih "oomph", Kordial Asam Jawa dengan Pekatan Jus Squeezy adalah minuman ideal yang pasti berbeza!
KORDIAL ANGGUR HITAM PEKATAN JUS SQUEEZY
NO. KOD : FB 3159
HARGA : RM17.40 (WM) RM18.40 (EM)
Kesedapannya Ternyata Hebat!
Nikmatilah kepuasan rasa yang hanya dapat diberikan oleh Kordial Anggur Hitam dengan Pekatan Jus Squeezy! Kordial buah-buahan yang menyelerakan dihasilkan daripada adunan pekatan jus anggur hitam berkualiti hebat dengan madu premium untuk minuman anggur hitam yang amat lazat! Kordial Anggur Hitam dengan PekatanJus Squeezy pasti memberikan kepuasan buat anda!

No comments:

Post a Comment